Într-un studiu publicat în revista Annals of the Reumatic Diseases, cercetătorii au găsit o legătură între obezitate și șansa crescută de a dezvolta afecțiunea.

  • Autor de la entrada:
  • Categoría de la entrada:blog

Într-un studiu publicat în revista Annals of the Reumatic Diseases, cercetătorii au găsit o legătură între obezitate și șansa crescută de a dezvolta afecțiunea.

ÎNCERCAȚI ACUM: Programul DB10 de ardere zilnică 5 Exerciții de planșă pentru un antrenament Ab de 10 minute Ca și în cazul tuturor antrenamentelor noastre DB10, vizați să completați cât mai multe runde posibil din următoarele exerciții / repetări în 10 minute. Când vă deplasați continuu prin fiecare exercițiu într-un ritm accelerat, vă veți intensifica ritmul cardiac și veți arde mai multe calorii. Pentru finisherul final al miezului, ținem o scândură laterală timp de 30 de secunde.

1. Plank to Push-Up to Inwworm Cum se face: Puneți-vă într-o poziție înaltă a scândurii, cu mâinile distanțate de umeri și umeri direct în linie cu mâinile de sub ele. Angajează-ți abdominalele pentru a evita arhivarea spatelui și coborârea șoldurilor (a).

Efectuați două apăsări, lăsând coatele să iasă ușor în părțile tale la aproximativ 45 de grade. Strângeți-vă glutele și miezul de-a lungul întregii mișcări și mențineți o linie dreaptă de la cap la picioare (b). Îndreptați-vă mâinile înapoi spre picioare și veniți să stați în picioare (c).

Săriți picioarele în față și apoi saltați-le înapoi pe o scândură înaltă. Acesta este un singur raport (d). Faceți cinci repetări.

2. Push-Up to Plank Jack Cum să: Intrați într-o poziție de împingere cu mâinile distanțate de umeri și umeri direct în linie cu mâinile. Stoarceți-vă glutele și miezul, coborâți-vă corpul în jos și apăsați-l înapoi. Acesta este unul push-up.

Faceți încă una (a). Apoi, aduceți-vă picioarele la un loc și faceți patru mufe de scândură, sărind picioarele în laturi pe fiecare parte și apoi săriți-le înapoi împreună. Evitați să vă ridicați fundul (d). Faceți șase repetări. 3. Plank-up cu hame diagonale Cum se face: Din poziția înaltă a scândurii, aduceți cotul drept în jos pe podea și apoi cotul stâng în jos pentru podea pentru o scândură antebraț (a).

Reveniți într-o scândură înaltă ridicând antebrațul drept și apoi antebrațul stâng (b). Apoi, aduceți-vă picioarele într-o scândură înaltă și puneți-le pe diagonală în partea dreaptă. Scoateți-le înapoi pe scândura înaltă înainte de a le sări în diagonală pe partea stângă (c).

Faceți cinci repetări. DĂ-MI ACCESUL: Programul DB10 de ardere zilnică 4. Împingeți până la Plank Punch Cum să: Intrați într-o poziție de împingere cu mâinile distanțate de umeri și umerii direct în linie cu mâinile.

Puteți menține picioarele puțin mai late între ele pentru a vă ajuta să vă stabilizați atunci când faceți pumnul de scândură (a).harmoniqhealth.com Coborâți-vă corpul în jos, menținând corpul aliniat și coatele fluturând ușor spre părțile voastre (b). În timp ce apasă înapoi, fă un pumn cu mâna dreaptă și lovește-l în fața ta (c).

Efectuați o altă apăsare înainte de a face un pumn cu mâna stângă și de a-l perfora (d). Faceți șase repetări. ÎNREGISTRĂ-MĂ: Programul DB10 zilnic de Burn 5. Plăci laterale Cum să: Întindeți-vă pe partea dreaptă și așezați-vă antebrațul drept la sol.

Angajându-vă miezul, ridicați-vă corpul într-o scândură laterală, creând o linie dreaptă de la cap până la degetele de la picioare (a). Dacă poți, ridică mâna stângă în sus către tavan, privind spre mâna ta. Dacă nu puteți, mențineți mâna stângă sprijinită pe șoldul stâng (b).

Țineți scândura timp de 40 de secunde și odihniți-vă 20 de secunde înainte de a comuta laturile. De ce contează greutatea dvs. Dacă aveți psoriazis Dacă aveți psoriazisul afecțiunii pielii, păstrarea kilogramelor în plus ar putea face o mare diferență în simptomele dumneavoastră.

De Amanda Gardner 22 februarie 2017 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Imagine zoom Copyright 2013 Steve Cole – www.stevecole.com Getty Images Dacă aveți psoriazis, știți deja că strategiile inteligente ale stilului de viață (cum ar fi gestionarea stresului, nu folosirea săpunurilor dure și evitarea anumitor alimente) pot ajuta la menținerea simptomelor. Dar unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a menține starea pielii sub control ar putea fi să vărsați kilograme în plus.

Aici, cinci motive pentru care este atât de crucial pentru pacienții cu psoriazis să-și urmărească greutatea. Pierderea în greutate poate ajuta la îmbunătățirea simptomelor Psoriazisul este o boală autoimună, ceea ce înseamnă că sistemul imunitar atacă o parte a corpului (în acest caz, pielea).

Rezultatul este reprezentat de pete roșii, albe sau argintii pe piele, precum și alte simptome posibile, cum ar fi mâncărime, desfigurare a unghiilor sau piele uscată, crăpată. Psoriazisul este o afecțiune cronică, ceea ce înseamnă că îl aveți pentru întreaga viață, dar pierderea în greutate poate atenua unele dintre simptome. «Studiile arata ca dieta si exercitiile fizice pot reduce simptomele psoriazisului», spune Debra Jaliman, MD, dermatolog cu sediul in New York.

Într-un studiu recent danez publicat în American Journal of Clinical Nutrition, participanții la psoriazis obez care au pierdut 10% până la 15% din greutatea lor corporală au arătat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor. Mai mult, îmbunătățirea a fost de lungă durată: un an de la încheierea studiului, participanții care au pierdut cel puțin 22 de kilograme din greutatea inițială au continuat să experimenteze o calitate a vieții îmbunătățită.

RELATAT: Kim Kardashian spune că psoriazisul ei este „o parte a cui sunt” kilogramele în plus ar putea crește riscul de artrită psoriazică Aproximativ 10% până la 30% dintre pacienții cu psoriazis dezvoltă în cele din urmă artrită psoriazică, o boală autoimună care provoacă articulații dureroase și umflate. Dar pacienții cu psoriazis excesiv sau obez pot fi în special în risc.

Într-un studiu publicat în revista Annals of the Reumatic Diseases, cercetătorii au găsit o legătură între obezitate și șansa crescută de a dezvolta afecțiunea. Studiul a analizat datele colectate pe o perioadă de 15 ani de peste 75.000 de persoane în Marea Britanie și a constatat că ratele de incidență a artritei psoriazice au crescut odată cu IMC.

Excesul de greutate poate agrava simptomele artritei psoriazice Dacă sunteți un pacient cu psoriazis care are și artrită psoriazică, greutatea suplimentară vă poate încorda articulațiile, ceea ce vă poate agrava simptomele. Artrita psoriazică poate afecta atât articulațiile mai mici (gândește-te: degetele, degetele de la picior, încheieturile mâinilor), cât și cele mari, purtătoare de greutate precum genunchii tăi, iar kilogramele adăugate pot pune presiune inutilă asupra acestora, agravând simptomele. „Indiferent ce tip de artrită aveți, greutatea este deosebit de proastă pentru articulațiile purtătoare de greutate, în special pentru șolduri și genunchi”, spune James R. O’Dell, medic, șef de reumatologie la Universitatea din Nebraska Medical Center din Omaha.

Cercetările par să susțină acest lucru: în 2014, cercetătorii canadieni au descoperit că pacienții cu artrită psoriazică obeză aveau mai puțin șanse să atingă o stare de remisie decât cei cu IMC mai mici. RELATATE: 9 lucruri Persoanele cu artrită psoriazică Vreți să știți că greutatea suplimentară poate împiedica medicamentele să funcționeze eficient. Un motiv pentru care pacienții cu artrită psoriazică obezi pot avea mai puțin șanse de remisie?

Persoanele supraponderale și obeze nu răspund întotdeauna la fel de bine la medicamentele utilizate pentru a trata boala, potrivit Arthritis Foundation. „Ai această furtună perfectă”, spune dr. O’Dell. „Este mai probabil să aveți probleme și să aveți mai puțin răspuns la medicamente.” Pierderea în greutate poate ajuta medicamentele să funcționeze mai eficient atât pentru artrita psoriazică, cât și pentru psoriazis.

Într-un studiu din 2014 asupra pacienților cu psoriazis obez, cercetătorii au descoperit că pierderea în greutate a contribuit la creșterea eficacității tratamentelor biologice cu medicamente. RELATATE: Cele 12 cele mai bune și mai rău alimente pentru psoriazis Pierderea în greutate vă poate scădea riscul de alte boli Ca un stimulent suplimentar pentru a slăbi, pierderea în greutate poate reduce, de asemenea, șansele de boli de inimă, diabet și accident vascular cerebral – condiții atât pentru psoriazis, cât și pentru artrita psoriazică pacienții au un risc crescut de a se dezvolta.

Dr. O’Dell explică că îi încurajează pe toți pacienții să ajungă la (și să mențină) o greutate corporală sănătoasă. Dar acest lucru este valabil mai ales pentru cei cu afecțiuni cum ar fi artrita psoriazică și psoriazisul.

Pentru ei, „pierderea în greutate este dublu importantă”, spune el. «Aș spune că despre oricine, [dar] uneori, oamenii au nevoie de un alt motiv sau de un motiv excesiv [pentru a pierde în greutate]». Femeia moare din Rabie după ce a fost diagnosticată greșit cu atacuri de panică O femeie americană a fost mușcată de un cățeluș într-o retragere de yoga în India și și-a pierdut viața săptămâni mai târziu. De Susan Brickell 08 ianuarie 2019 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Printează O femeie în vârstă de 65 de ani n Virginia a murit după ce a fost mușcat de un câine în timp ce se afla într-o retragere de yoga în Asia.

Conform unui nou raport de caz al CDC, femeia a petrecut șapte săptămâni în tură în India, iar la un moment dat a fost mușcată pe mâna dreaptă de un cățeluș, care a expus-o la rabie. Femeia s-a curățat de rana însăși și nu s-a gândit la nimic.

După ce s-a întors acasă, a început să simtă durere în brațul drept peste o lună mai târziu. Ea a așteptat trei zile înainte de a decide să meargă la îngrijiri urgente, unde profesioniștii medicali au diagnosticat-o greșit cu sindromul tunelului carpian și au trimis-o acasă cu medicamente antiinflamatorii.

Câteva zile mai târziu, a intrat în spital cu simptome, inclusiv anxietate, respirație, insomnie și probleme de înghițire. De această dată medicii au diagnosticat-o greșit cu un atac de panică. Femeii i s-a administrat medicamente de anxietate și au scos-o cu greu din parcare înainte de a se întoarce în camera de urgență, pentru a revela lipsa de respirație și claustrofobie.

A fost asigurată că a fost un atac de panică. RELATED: Ce este tulburarea de panică – și cum știți dacă o aveți? A doua zi, durerea continuă la braț și umăr, respirația, anxietatea și parestezia crescândă (gândește-te: dureri de ace și ace, senzație de arsură și senzație de arsură a pielii) au determinat-o pe femeie să se îndrepte spre un alt spital, de data aceasta mod de ambulanta.

Au fost efectuate lucrări de laborator și examene, iar pacienta a arătat că pierde controlul asupra funcțiilor sale corporale. Sângele nu curgea corect spre inima ei și avea dureri inedite în piept, dar o procedură care evaluează inima pentru afectarea, funcția musculară și arterele blocate nu au găsit nimic anormal.

Femeia a devenit din ce în ce mai agitată și mai combativă în acea seară și a fost raportată că aruncă aer în momentul în care a încercat să bea apă, conducând personalul spitalului să întrebe soțul femeii despre posibila expunere a animalelor. El a anunțat medicii că ea a fost mușcată de un câine în călătoria ei de peste mări.

A doua zi – la șase zile de la vizita inițială la îngrijiri urgente – starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid. Ea a prezentat semne de inflamație severă a creierului și a fost plasată pe un ventilator. Femeia a fost oficial diagnosticată de rabie și în următoarele 10 zile, medicii au încercat agresiv să-i salveze viața.

În cele din urmă a fost pusă în comă indusă medical, iar după acele 10 zile, familia femeii a optat pentru oprirea tratamentului și a murit. RELATED: Ce trebuie să faceți dacă credeți că ați intrat în contact cu Rabies Din păcate, nu au existat rapoarte conform cărora femeia a luat măsuri pentru a se proteja înainte de călătorie și nici nu a primit vreun vaccin antirabic în viața ei.

Dacă plănuiți o călătorie în străinătate, este important să vă pregătiți printr-un screening de sănătate și să primiți vaccinările corespunzătoare pentru călătoriile dvs. internaționale, care pot include un vaccin antirabic. În timp ce infecțiile cu rabie sunt destul de rare în S.U.A. (au fost raportate doar 23 de cazuri din 2008), acestea se pot întâmpla în continuare.

Multe persoane au impresia că infecțiile sunt rezultatul contactului cu un animal sălbatic spumant, ca un rac sau o lilieci, dar transmisia este cel mai adesea legată de câini și de strâmtoare în țări străine. Rețineți, de asemenea, că nu are o mușcătură completă, ci mai degrabă virusul ar putea fi transmis de la o zgârietură sau chiar saliva unui animal infidat care intră într-o rană deschisă.

După ce ați fost expus la rabie, simptomele pot imita pe cele ale gripei, inclusiv dureri de cap, oboseală și, în general, senzație de rău, iar pe măsură ce virusul invadează sistemul nervos central și infectează creierul, victimele pot experimenta anxietate, confuzie, halucinații, frica de apă, insomnie și chiar poate muri. RELATED: Am crezut că am gripa – dar s-a dovedit a fi Sepsis Dacă mușcat de un animal necunoscut, este important să rămâneți calm. «Nu este ca o otravă care te-ar paraliza instantaneu în 10 minute», a spus anterior Health Health, Aaron Glatt, MD, președinte de medicină și epidemiolog în cadrul Spitalului Comunităților South Nassau din Oceanside, New York. „Trebuie într-adevăr să vă adresați, dar este o infecție care durează ceva timp să se răspândească în corpul vostru.” Asigurați-vă că curățați bine mușcatura cu apă și săpun și apoi solicitați asistență de specialitate.